Русия прилага варианти за заобикаляне на санкциите на ЕС по отношение на

...
Русия прилага варианти за заобикаляне на санкциите на ЕС по отношение на
Коментари Харесай

Песков: Русия ще заобиколи санкциите за руските диаманти в ЕС

Русия ползва разновидности за заобикаляне на санкциите на Европейски Съюз във връзка с диамантите, с цел да отбрани своите ползи, съобщи прессекретарят на съветския президент Владимир Путин - Дмитрий Песков.

„ Що се отнася до съветските диаманти, това беше предвидимо, ние се готвихме за това. Не мисля, че липсват разновидности за заобикаляне на тези наказания. Такива разновидности има и те ще бъдат осъществени. Във всеки случай всичко ще бъде направено по този начин, че да отбрани и обезпечи нашите ползи “, сподели той, представен от РБК. 

" Като цяло 12-ият пакет демонстрира, че може би се изчерпва кръгът от браншове, в които могат да ни постановат наказания ", съобщи още Песков.

На 18 декември Европейският съюз одобри новия пакет от наказания, които включват възбрана за импорт на съветски диаманти. Забраната обгръща естествените и изкуствените разновидности, и бижутата и ще бъде въведена поетапно от януари 2024 година, а от септември идната година ще обхване и съветските диаманти, шлифовани в други страни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР